Zaobljuba.si

Lastnik

INTUIT

Ime projekta

Zaobljuba.si

Opis projekta

Zaobljuba.si je interaktivno orodje, ki organizacijo poroke spremeni v zabavno dogodivščino.

Bodoča mladoporočenca pregledujeta fotografije nedavno poročenih parov in ponudnikov poročnih storitev ter všečne umeščata v Sanjarnico, kjer se izoblikuje »wishboard« njune sanjske poroke. Slednjo lahko komentirata s prijatelji, predstavita poročnemu organizatorju ali pa kar sama kontaktirata izbrane ponudnike.

Poročenim parom nudi brezplačno predstavitev svoje poroke, ponudnikom pa inovativno platformo za predstavitev svojih izdelkov v sliki, ki jim nudi povratno informacijo všečnosti s strani obiskovalcev.

Ciljne skupine

Primarna: pari, ki načrtujejo poroko 

Sekundarna: nedavno poročeni pari

Nagrade

SOF Srebrna nagrada 2015 

PoMP - najboljši digitalni medij 2014 

WEBSi - spletni prvak 2014

Najpodjetniška ideja 2013/14 (nominacija) 

Netko zmagovalec 2013 (2 x)

Zaobljuba.si, spletna stran za poroke

Glavne aktivnosti

Zaobljuba.si inovativno povezuje pare, ki načrtujejo poroko, z mladoporočenci in ponudniki poročnih storitev. Koncept predstavljamo v spodnjem video prikazu (z rezultati iz februarja 2015, torej po dobrem letu delovanja):

Bodoča mladoporočenca dostopata do celovitega pregleda poročne ponudbe na inovativen način, ki smiselno prepleta ponudbo in povpraševanje, tako z vidika ponudnika kot potrošnika, prepleteno z všečki in priporočili. Vzbuja fazo sanjarjenja, in jo, preko Sanjarnice, nevsiljivo pomika do faze nakupa.

Poročeni pari dostopajo do platforme, kjer lahko brezplačno objavijo najlepše trenutke zaobljube in hkrati priporočajo zaupanja vredne ponudnike poročnih storitev.

S pogleda ponudnika pomeni vodilno poročno platformo, kjer zakup oglasnega prostora stopa v ozadje, nagrajuje pa se pridobivanje povezanih poročenih parov in zbiranje všečkov, ki kaže na priljubljenost ter vsebinski marketing preko bloga.  

Enotna uporabniška izkušnja

Skrbimo, da razumemo uporabnika in ga integriramo v zgodbo blagovne znamke, pri čemer se prilagajamo različnim prikazovalnikom.

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Zaobljuba.si s Sanjarnico predstavlja nišno komuno, ki inovativno prepleta ponudbo in povpraševanje v sliki, ter vzpostavlja »zabavni« element načrtovanja poroke z lepljivimi elementi tekmovalnosti in čustev.

Razume ciljne skupine in njene potrebe, zato v ospredje postavlja fotografije, medtem ko vsebinski del postavlja v sekundarno vlogo nasvetov in priporočil.

Učinkovitost modela dokazujejo izjemni rezultati: preko 8.000 generiranih povpraševanj, 230.000 všečkov, 170 ponudnikov, 75 naloženih porok, 3500 naloženih fotografij in 7 prejetih nagrad, ki potrjujejo inovativnost koncepta spletnega mesta.

SOF srebrna nagrada 2015

x1

POMP 2014 najboljši digitalni medij

x1

Websi spletni prvak 2014

x1

Netko zmagovalec 2013

x2

Najpodjetniška ideja nominacija

x1

Zaobljuba.si, spletna stran za poroke
Zaobljuba.si, spletna stran za mobile

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.