Star Travel

Lastnik

Volo

Ime projekta

Star Travel

Opis projekta

Butična turistična agencija Star Travel nagovarja popotnike, ki letujejo na prestižnih lokacijah in si želijo unikaten luksuz, pri čemer želijo celotno organizacijo zaupati izurjenemu osebju.

Izdelali smo strategijo spletnega komuniciranja skladno s slednjo platformo, ki vizualno razvaja zahtevne popotnike, jih vodi po tipih popotovanj in jim predstavlja možnosti, njihovo izbiro pa kasneje izvedemo v živo. 

Ciljne skupine

Pari in družine z višjo kupno močjo, mladoporočenci, športniki, poslovneži 

Nagrade

Awwwwards - Honorable Mention, CSS Design Awards - Special Kudos, Design Nominees - SOTD, CSSLight - FOTD, French Mention, Zlata Diggit nagrada

Star Travel

Glavne aktivnosti

Z izdelano platformo želimo diferencirati agencijo in sporočiti, da gre za individualen pristop za zahtevne in premožnejše popotnike, preko izdelane strategije vizualnih in vsebinskih elementov pa v obiskovalcih (v novih in obstoječih strankah) prebuditi željo po potovanju na način, ki ga nudi Star Travel. V ozadju je cilj generirati kakovostne Leade za obdelavo v živo in se izogniti množični pripravi ponudb.

Uporabniška izkušnja

Tipični zaupnik agencije, kot je Star Travel, si želi drugačnosti, razvajanja v detajlih in majhnih presenečenj. Zato smo gradili zgodbo na dragocenem kamenju, ki je najboljši približek zvezdam (aplikacija na ime Star). Vsak kamen ima namreč svojo zgodbo, vsak ima svojo barvo, zato smo za vsak sklop izbrali dva, ki najlepše ustrezata ciljni skupini. Prelili smo ju v barve, ki vodijo po spletni strani, in tako še energetsko začinili vizualno bogato uporabniško izkušnjo. Slednja vodi skozi proces izbire načina potovanja in destinacije do idej o končnih lokacijah, katerih izbira se odvije z individualnim pristopom, h kateremu pozivamo na segmentu namestitev, kjer je obiskovalec zrel za osebni stik.

Star Travel
Star Travel
Star Travel
Star Travel

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Testiranja med uporabniki kažejo, da spletna platforma učinkovito izpolnjuje cilje, predvsem pa učinkovito gradi digitalno identiteto blagovne znamke Star Travel.

x1

x1

x1

Diggit

x1

Awwwards

x1

bestcss

x1

Star Travel
Star Travel

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.