Mladinska knjiga

Lastnik

Mladinska knjiga

Ime projekta

mladinska.com

Opis projekta

Največja in vodilna slovenska založba nam je zaupala prenovo spletne platforme Mladinska.com.

Cilj prenove je na enem mestu predstaviti obsežno in raznoliko ponudbo, ki obsega založništvo knjig, revij in učnih gradiv ter ponudbo šolskih potrebščin in pisarniškega materiala.

Z integracijo uporabnika v vsebinski del pa preko dobrih zgodb in dogodkov ter povabilom v knjižna kluba Svet knjige in Ciciklub stremimo k  spodbujanju bralne kulture v Sloveniji.

Ciljne skupine

Bralni navdušenci

Starši in šolarji

Šole 

Podjetja

Stroka in organizacije

Nagrade

CSS Design Awards - Special Kudos

Design nominees - Site of the day

CSS Light - Site of the day

Mladinska knjiga

Glavne aktivnosti

Spletna platforma Mladinska.com s sodobno in pregledno predstavitvijo, ki je naravnana k uporabniku, popelje v svet knjižnih uspešnic in novostih ter na različnih nivojih spodbuja k branju in odkrivanju ponudbe Mladinske knjige.

Preko vsebinskega dela vzbuja pri uporabniku zanimanje za branje. Glede na izbrani segment strateško vodi do iskane informacije, ki se nadaljuje v nakup, oddan kontakt ali pa do obiska izbrane trgovine.

Uporabniška izkušnja

Mladinska knjiga ustvarja bogat vsebinski del dobrih zgodb, ki na eni strani vzbuja željo po branju in izobražuje uporabnike, na drugi strani pa je skrbno in strateško prepleten z vsebinami, ki uporabnika, glede na izkazan interes, popeljejo v globino raziskovanja.

Mladinska knjiga
Mladinska knjiga
Mladinska knjiga
Mladinska knjiga

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Strateško zasnovana platforma Mladinska.com je naravnana k uporabniku, saj mu ponudi relevantno vsebino v vseh fazah nakupnega procesa. Odzivi in analize kažejo, da je prenovljena spletna platforma uporabnike navdušila in prepričala, kar vidimo tudi v porastu obiska in pregledovanju vsebin (na strani beležimo večji obisk in število ogledanih strani). Zasnovana uporabniška izkušnja pa je prejela strokovne potrditve tudi preko mednarodnih nagrad.

x1

x1

Mladinska knjiga
Mladinska knjiga

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.