Intours DMC

Lastnik

Demaco

Ime projekta

Intours DMC

Opis projekta

DMC (Destination Management Company) tujim gostom ponuja dovršena doživetja na lokalnih destinacijah. To obljublja tudi Intours DMC, ki uspešno zastopa Adria regijo.

Vrednote podjetja smo, skozi najvišjo obliko umetnosti, glasbo in plesom, prenesli v digitalno okolje in tako emocionalno še intenzivneje nagovorili B2B ciljne skupine. V zelo konkurenčnem mednarodnem prostoru, kjer Slovenija in Hrvaška nista na prioritetnem seznamu, želimo prepričati tuje organizatorje dogodkov, da smo pravi partner, ki na edinstvenih destinacijah lahko pričara nepozabno doživetje.

Ciljne skupine

Mednarodni organizatorji
Tour operaterji

Nagrade

Awwwards - Honorable Mention

CSS Design Awards - Special Kudos

Design Nominees - SOTD

CSSLight - SOTD

Zlata Diggit nagrada

Intours DMC

Glavne aktivnosti

Ciljna skupina pričakuje nepozabno, neponovljivo, estetsko dovršeno, čustveno in brezhibno organizacijo dogodkov. To obljubo subtilno sporočamo skozi najvišjo obliko umetnosti, glasbo in plesom, kot vsem znano perfekcijo vsakdana.

Glavni KPI-ji:

  • Z zelo drugačnim in drznim nastopom vzbuditi zanimanje in diferencirati blagovno znamko od konkurence, pa tudi predstaviti edinstveni destinaciji.
  • Generirati več kontaktov, ki bodo podlaga za osebni pristop k prodaji.
  • Obiskovalce dlje časa zadržati na spletni strani (poudarek na fazi raziskovanja).
  • Graditi zgodbo presenečenj, ki sporoča, da nudimo perfektno storitev, ki vedno znova preseneča.
  • Doseči boljše SEO pozicije.

Enotna uporabniška izkušnja

Design Thinking - ples je sinonim za estetiko in perfekcijo, neponovljivo zgodbo, ki se dotakne duše in ostane v spominu. Zgodbo zato predstavljamo skozi ples in tako intuitivno povezujemo potrebe ciljne skupine in odgovor ekipe Intours DMC.

Content Features - obiskovalce popeljemo skozi številne zgodbe in nagovore, ki pritičejo plesu ali glasbi (»We Run DMC« ipd.), in poudarjajo prednosti sodelovanja.

UX/ UI – mali detajli uporabniško izkušnjo naredijo mehko, kar sovpada z  zgodbo o plesu. Strateško zastavljeno drsenje pa resne interesente vedno pripelje v lijak generiranja poslovnih povezav. 

Intours DMC
Intours DMC
Intours DMC
Intours DMC

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Z zelo drugačnim in drznim nastopom smo vzbudili zanimanje in diferencirali blagovno znamko od konkurence, pa tudi predstavili edinstveni destinaciji. Ujeli smo zanimanje uporabnikov (4,67 strani na sejo) in efekt navdušenja nad drugačnostjo, obiskovalci nam povprečno namenijo 3,17 minute časa, skoraj 70 % se jih na stran vrne, dosegli smo vodilne SEO pozicije za ključne besede, kar prinaša kakovostne Leade svetovalni ekipi Intours DMC.

Stran prejema mednarodne nagrade, v Sloveniji pa velja kot najboljši B2B spletni projekt leta 2017.

Design Nominees

x1

CSS light

x1

Diggit

x1

CSS Design Awards

x1

Awwwards

x1

css reel

x1

Intours DMC
Intours DMC

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.