Half Down

Lastnik

ENKI

Ime projekta

Half Down

Opis projekta

V Sloveniji se v povprečju vsako leto rodi 15 otrok z Downovim sindromom. Ti za svoj napredek potrebujejo več časa kot tisti brez motenj v razvoju. Več ponovitev, pravilnih vaj in usmerjanja.

Otrokom in skrbnikom je pri tem v največjo pomoč zgodnja obravnava, ki jo v Sloveniji izvajajo od leta 2017. Starši osvojijo nova znanja in prijeme, ki otroku pomagajo pri hitrejšem razvoju.

Število ur zgodnje obravnave pri specialnih pedagogih je žal omejeno, zato smo se odločili pri tem priskočiti na pomoč.

Ciljne skupine

Poslovni partnerji ENKI.

Nagrade

Zlata Diggit nagrada 2017

Half Down

Glavne aktivnosti

Na »Black Friday«, najbolj potrošniški dan, smo, z dvema različnima nogavicama, ki simbolizirata svetovni dan Downovega sindroma, spodbudili naše poslovne partnerje k naročilom naših storitev, sočasno pa se zavezali 50 % vrednosti naročil donirati v korist društva za Downov sindrom Slovenije.

Enotna izkušnja:

Black Friday = Half Down. Preko (e)pošte in social smo nagovorili partnerje in jih na najbolj potrošniški dan spodbudili k impulzivni akciji, ki ima dobrodelno noto. Na svetovni dan Downovega sindroma pa smo, s sloganom Don't let them Down, nosili dve različni nogavici in tako širili zavest.

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Z donacijo smo kar 100 otrokom omogočili zgodnjo obravnavo. Vse to v enem samem delovniku, brez medijskega proračuna ali visokih vložkov v kampanjo. V ekipi smo bili ponosni in srečni, da tudi z našim delom pomagamo ranljivi skupini.

Zlata Diggit nagrada 2017

x1

Half Down

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.