To je bilo naše super kreativno poletje

Čas je, da pospravimo plavutke, zložimo ležalnik in spijemo zadnji kozarec limonade … naša pisarna nas kliče nazaj. Šalo na stran ;)

Mirni dopustniški valovi nas niso zanesli v kreativno zatišje, prej nasprotno. V vesolje smo poslali kar nekaj ustvarjalnih rešitev in nekaj jih predstavljamo v nadaljevanju.

Bossplast

Naš partner, ki zagotavlja napredne rešitve na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, nam je zaupal pripravo celovite strategije spletnega nastopa

Na vstopni strani smo s 3D animacijo odprtega prostora ustvarili simulacijo dobrega počutja, uredili pristajalne strani, ki podpirajo ciljno usmerjene oglaševalske kampanje in vzpostavili kampanjo za promocijo rešitve lokalnega prezračevanja. 

Brinox

Za vizionarje na področju izdelave vrhunske procesne opreme smo izdelali čisto poseben 3D VR promocijski video. Njegovo realizacijo smo podprli s programskim orodjem UE5 za ustvarjanje 3D grafik v realnem času, ki deluje po mehanizmu “kar vidiš, to dobiš”. 

Brinox smo prejšnji teden z VR-jem spremljali tudi v Frankfurtu na Svetovnem forumu za procesno industrijo ACHEMA22. 

Natureta

Uspešno komunikacijsko zgodbo nadaljujemo za blagovno znamko Natureta. 

Projektu Ozimnica 2023 se bo v prihodnjem letu pridružila tudi pomembna obletnica podjetja, ki bo naznanjala 100 let od nastanka prve kamniške gorčice.

Prevetritev idej za celostno strategijo oglaševalske kampanje pa je že v polnem teku.

Digital je naše vesolje. Kaj novega bomo poslali med zvezde, razkrijemo kmalu.

Stay tuned in ustvarjajte dobro! 

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.