Zaposlitev

Programer spletnih aplikacij

V ekipi večkratne spletne agencije leta iščemo programerko ali programerja, ki bo s svojim znanjem in izkušnjami doprinesla/el k razvoju digitalne podobe največjih slovenskih podjetij in blagovnih znamk.

Nudimo kreativno ustvarjanje (tudi na nivoju kodiranja), saj želimo premikati meje spletnega komuniciranja s ciljem še boljše uporabniške izkušnje. Odgovorni smo za velike spletne platforme, ki inovativno povezujejo ciljne deležnike, zato zagotavljamo okolje osebne in poslovne rasti, nenehnih izzivov in presežkov, a brez nenehne norije, v duhu umirjenega in stabilnega »Team Spirit-a«. Slednji nam je ključen, zato se poslušamo in slišimo v želji medsebojne harmonije, zvonimo ob dobrih novicah, si pripravljamo presenečenja in medse sprejemamo strokovnjake, ki nas vodijo po poti rasti, predvsem pa postavljamo visoke cilje, ki nas ženejo k napredku. Naš cilj je ustvarjanje okolja, ki presega klasično razumevanje zaposlitve, poslovnega pristopa, ki presega odnos naročnik-izvajalec in spoštuje potrebe tistih, ki so člani ENKIpe.

Pričakujemo poglobljeno znanje na področju programiranja (PHP, MySQL, JavaScript), napredno znanje HTML in CSS ter poznavanje sistema za nadzor različic Git. Iščemo predvsem osebo, ki razmišlja in ne ravna šablonsko, ima željo po raziskovanju, razvoju in uspehu, je marljiva, odgovorna in natančna ter razume, da je člen ekipe, ima strast do spletnega udejstvovanja in si predvsem želi dolgoročnega soustvarjanja.

Kandidati, ki imajo izkušnje z Drupalom in orodjem za predloge Twig imajo prednost, a priložnost nudimo tudi posameznikom, ki imajo izkušnje s pripravo spletnih strani in aplikacij, a bi se morali ostalega še izučiti. Osredotočamo se namreč na pravi karakter in se zavedamo, da je manjko izkušenj zgolj vprašanje časa, da jih v naši družbi nadoknadiš.

Če se prepoznaš, pošlji CV in seznam realiziranih spletnih projektov na info@enki.si.

Spletni načrtovalec/ oblikovalec

V ENKIpi iščemo izkušenega spletnega načrtovalca/ oblikovalca (ž/ m - oba spola sta dobrodošla), ki bo s svojim znanjem in izkušnjami doprinesel k razvoju digitalne podobe znanih blagovnih znamk.

Nudimo kreativno ustvarjanje, saj želimo premikati meje spletnega komuniciranja s ciljem še boljše uporabniške izkušnje. Odgovorni smo za velike spletne platforme, ki inovativno povezujejo ciljne deležnike, zato zagotavljamo okolje osebne in poslovne rasti, nenehnih izzivov in presežkov, a brez nenehne norije, v duhu umirjenega in stabilnega »Team Spirit-a«. Slednji nam je ključen, zato se poslušamo in slišimo v želji medsebojne harmonije, zvonimo ob dobrih novicah, si pripravljamo presenečenja in medse sprejemamo strokovnjake, ki nas vodijo po poti rasti, predvsem pa postavljamo visoke cilje, ki nas ženejo k napredku. Naš cilj je ustvarjanje okolja, ki presega klasično razumevanje zaposlitve, poslovnega pristopa, ki presega odnos naročnik-izvajalec in spoštuje potrebe tistih, ki so člani ENKIpe.

Pričakujemo poglobljeno znanje na področju načrtovanja in oblikovanja zahtevnih spletnih projektov, predvsem pa izdelan slog, ki vizualno razvaja in razume uporabniško izkušnjo. Zaželeno je tudi znanje "Front-end" programiranja (CSS, HTML, JS), ni pa nujno.

Ujamemo se s talenti, ki razmišljajo in ne ravnajo šablonsko, imajo željo po raziskovanju, razvoju in uspehu, so marljivi, odgovorni in razumejo, da so člen ekipe, imajo strast do spletnega udejstvovanja in si želijo dolgoročnega soustvarjanja.

Četudi nimaš izkušenj, imaš pa talent in željo, ne oklevaj s prijavo. V tem primeru nas zanima, zakaj si mnenja, da boš čez leto spreminjal pravila UX/ UI.

Če se prepoznaš, pošlji CV in portfolio spletnih projektov na info@enki.si.