Zaposlitev

Tekstopisec z dušo

Če ustvarjaš vsebino z dušo, te vabimo, da se nam pridružiš. 

Radi bi spoznali osebe, katerih osebno poslanstvo se odraža v ustvarjanju prečudovitih besedil. Tistih, ki pišejo doživeto, srčno, a hkrati pomenljivo. Ki znajo združiti emocionalno in racionalno. Ki znajo spisati zgodbo, ki se dotakne najglobljih čustev in tako, ki zna preprosto, a stilom, prepričati k prodaji. Ki razumejo pravila spletne komunikacije, a so dovolj drzni, da si jih upajo tudi spremeniti.

ENKIjevci smo izzivov željni posamezniki, ki se medsebojno spodbujamo in dopolnjujemo. Težimo k nadpovprečnim rezultatom v korist ciljnih skupin in blagovnih znamk, ki nam zaupajo soustvarjanje identitete. Nenehno se učimo in izzivamo, da premikamo meje videnega, vse z namenom razvajanja ciljnih skupin in ustvarjanja odlične uporabniške izkušnje. Smo srčni, samoiniciativni, pozitivni, prijazni in delovni, težimo k 101 % natančnosti in 103 % dobre volje. Ne tekmujemo z drugimi, pač pa sami s sabo – če je bilo nekaj včeraj dobro, je danes lahko še boljše.

Če se v opisu prepoznaš, si karakterno pravi/a za naš tim. Pričakujemo še, da si vešč/a preobračanja besed in ustvarjanja nepozabno srčnih zgodb … takih, ki prilepijo oči bralca in se vtisnejo v spomin. Pa tudi poglobljeno raziskovanje spletnega okolja, domačnost v družbenih omrežij, pravil pisanja za splet in optimizacije za iskalnike, pa tudi pravil PR-ja. Izkušnje so zaželene, jih pa spregledamo, če nas prepričaš z vsem ostalim.

V primeru, da si ob branju zgornjega začutil/a, da lahko nadgradiš naše delo, nam do 30.5.2019 pošlji CV na naslov info@enki.si. Dodaj še besedilo, ki v 570 do 590 znakih pojasni, kako bo v letu 2021 tehnologija vplivala na komuniciranje med blagovno znamko in njenimi sledilci, sebe pa predstavi preko primerov objav popularnih družbenih omrežij.

Spletni načrtovalec/ oblikovalec

V ENKIpi iščemo izkušenega spletnega načrtovalca/ oblikovalca (ž/ m - oba spola sta dobrodošla), ki bo s svojim znanjem in izkušnjami doprinesel k razvoju digitalne podobe znanih blagovnih znamk.

Pričakujemo poglobljeno znanje na področju načrtovanja in oblikovanja zahtevnih spletnih projektov, predvsem pa izdelan slog, ki vizualno razvaja in razume uporabniško izkušnjo. Zaželeno je tudi znanje "Front-end" programiranja (CSS, HTML, JS), ni pa nujno.

Ujamemo se s talenti, ki razmišljajo in ne ravnajo šablonsko, imajo željo po raziskovanju, razvoju in uspehu, so marljivi, odgovorni in razumejo, da so člen ekipe, imajo strast do spletnega udejstvovanja in si želijo dolgoročnega soustvarjanja.

Četudi nimaš izkušenj, imaš pa talent in željo, ne oklevaj s prijavo. V tem primeru nas zanima, zakaj si mnenja, da boš čez leto spreminjal pravila UX/ UI.

Če se prepoznaš, pošlji CV in portfolio spletnih projektov na info@enki.si.

Programer spletnih aplikacij

V ekipi spletne agencije leta iščemo programerja, ki bo s svojim znanjem in izkušnjami doprinesel k razvoju digitalne podobe znanih blagovnih znamk.

Pričakujemo poglobljeno znanje na področju programiranja (CSS, HTML, JS, Drupal, Twig template engine, PHP, MySQL) poznavanje GIT-a in osnovno poznavanje nodeJS + gulp okolja, predvsem pa osebo, ki razmišlja in ne ravna šablonsko, ima željo po raziskovanju, razvoju in uspehu, je marljiva, odgovorna in natančna ter razume, da je člen ekipe, ima strast do spletnega udejstvovanja in si želi dolgoročnega soustvarjanja.

Preferiramo kandidate, ki imajo izkušnje z delom z Drupalom, a priložnost nudimo tudi posameznikom, ki imajo izkušnje s pripravo spletnih aplikacij, a bi se morali Drupal-a še izučiti.

Če se prepoznaš, pošlji CV in opis izkušenj na info@enki.si.

Drupal programer

V ekipi spletne agencije leta iščemo Drupal programerja/ko. Pričakujemo poglobljeno znanje na področju programiranja (CSS, HTML, JS, Drupal, Twig template engine, PHP, MySQL).

Če se prepoznaš, pošlji CV in opis izkušenj na info@enki.si.