Zaposlitev

Spletni načrtovalec/ oblikovalec

V ENKIpi iščemo izkušenega spletnega načrtovalca/ oblikovalca (ž/ m - oba spola sta dobrodošla), ki bo s svojim znanjem in izkušnjami doprinesel k razvoju digitalne podobe znanih blagovnih znamk.

Pričakujemo poglobljeno znanje na področju načrtovanja in oblikovanja zahtevnih spletnih projektov, predvsem pa izdelan slog, ki vizualno razvaja in razume uporabniško izkušnjo. Zaželeno je tudi znanje "Front-end" programiranja (CSS, HTML, JS), ni pa nujno.

Ujamemo se s talenti, ki razmišljajo in ne ravnajo šablonsko, imajo željo po raziskovanju, razvoju in uspehu, so marljivi, odgovorni in razumejo, da so člen ekipe, imajo strast do spletnega udejstvovanja in si želijo dolgoročnega soustvarjanja.

Četudi nimaš izkušenj, imaš pa talent in željo, ne oklevaj s prijavo. V tem primeru nas zanima, zakaj si mnenja, da boš čez leto spreminjal pravila UX/ UI.

Če se prepoznaš, pošlji CV in portfolio spletnih projektov na info@enki.si.

Programer spletnih aplikacij

V ekipi spletne agencije leta iščemo programerja, ki bo s svojim znanjem in izkušnjami doprinesel k razvoju digitalne podobe znanih blagovnih znamk.

Pričakujemo poglobljeno znanje na področju programiranja (CSS, HTML, JS, Drupal, Twig template engine, PHP, MySQL) poznavanje GIT-a in osnovno poznavanje nodeJS + gulp okolja, predvsem pa osebo, ki razmišlja in ne ravna šablonsko, ima željo po raziskovanju, razvoju in uspehu, je marljiva, odgovorna in natančna ter razume, da je člen ekipe, ima strast do spletnega udejstvovanja in si želi dolgoročnega soustvarjanja.

Preferiramo kandidate, ki imajo izkušnje z delom z Drupalom, a priložnost nudimo tudi posameznikom, ki imajo izkušnje s pripravo spletnih aplikacij, a bi se morali Drupal-a še izučiti.

Če se prepoznaš, pošlji CV in opis izkušenj na info@enki.si.

Drupal programer

V ekipi spletne agencije leta iščemo Drupal programerja/ko. Pričakujemo poglobljeno znanje na področju programiranja (CSS, HTML, JS, Drupal, Twig template engine, PHP, MySQL).

Če se prepoznaš, pošlji CV in opis izkušenj na info@enki.si.