Zaposlitev

Vodja projektov

Priložnost nudimo izkušenemu vodji projektov. Želimo si sodelavke/ca, ki on-line okolje razume, razvija in v njem uživa. Pričakujemo minimalno 2 letne izkušnje vodenja obsežnih digitalnih projektov v agenciji, odlično organizacijo, izvrstne komunikacijske sposobnosti, analitični pristop in željo po nenehnih izboljšavah ter razvoju na dolge proge. Če zadihamo skupaj, te čaka veliko delo v kreativnem timu, veliko lateralnega razmišljanja, zanimivih izzivov in ustvarjanja za vodilne blagovne znamke.

Če se prepoznaš, te vabimo, da nam do 22.1.2019, pošlješ prijavo na info@enki.si.

Programer spletnih aplikacij

V ekipi spletne agencije leta iščemo programerja, ki bo s svojim znanjem in izkušnjami doprinesel k razvoju digitalne podobe znanih blagovnih znamk.

Pričakujemo poglobljeno znanje na področju programiranja (CSS, HTML, JS, Drupal, Twig template engine, PHP, MySQL) poznavanje GIT-a in osnovno poznavanje nodeJS + gulp okolja, predvsem pa osebo, ki razmišlja in ne ravna šablonsko, ima željo po raziskovanju, razvoju in uspehu, je marljiva, odgovorna in natančna ter razume, da je člen ekipe, ima strast do spletnega udejstvovanja in si želi dolgoročnega soustvarjanja.

Preferiramo kandidate, ki imajo izkušnje z delom z Drupalom, a priložnost nudimo tudi posameznikom, ki imajo izkušnje s pripravo spletnih aplikacij, a bi se morali Drupal-a še izučiti.

Če se prepoznaš, pošlji CV in opis izkušenj na info@enki.si.

Drupal programer

V ekipi spletne agencije leta iščemo Drupal programerja/ko. Pričakujemo poglobljeno znanje na področju programiranja (CSS, HTML, JS, Drupal, Twig template engine, PHP, MySQL).

Če se prepoznaš, pošlji CV in opis izkušenj na info@enki.si.