VR BRINOX EXPERIENCE

Lastnik

Brinox

Ime projekta

VR BRINOX EXPERIENCE

Opis projekta

VR BRINOX EXPERIENCE prinaša predstavitev celovitih rešitev družbe Brinox v virtualni resničnosti z uporabo VR tehnologije in 360° video posnetkov. 

Uporabnik postane v VR prostoru aktiven. Na voljo ima več glavnih produktov, na katerih lahko izvaja različne interakcije, ki simulirajo delovanje v realnem svetu in se skozi 360° video predstavitve sprehaja med fazami »Know-How« procesa.

Ciljne skupine

  • B2B
  • Strokovnjaki s področja farmacije, prehrane, biofarmacije
  • Partnerji
  • potencialni kupci
  • Dobavitelji

VR BRINOX EXPERIENCE

Glavne aktivnosti

V času pandemije je imela družba izjemno otežen prodajni proces, saj večinski del posla sklepa preko sejemskih predstavitev in sestankov v živo, kar pa je bilo onemogočeno. 

Cilj VR BRINOX EXPERIENCE je predstaviti celovite rešitve v virtualni resničnosti z uporabo VR tehnologije in 360° video posnetkov, z namenom integracije uporabnika, ki tako postane aktivni soustvarjalec.

V prostor smo postavili več glavnih produktov, na katerih uporabnik izvaja različne interakcije, ki so enake delovanju v realnem svetu (npr. primer pranja) ali pa se sprehaja med sobami, ki predstavljajo faze »Know-How« procesa, kjer vstopa v 360° video predstavitve (npr. prikaz varjenja).

Z VR predstavitvijo ustvarjamo vzdušje, ki bi ga potencialni kupec doživel, če bi obiskal družbo v živo, kjer bi prodajna ekipa predstavila kompleksnost rešitev in ga popeljala skozi sodoben proces izvedbe.

Uporabniška izkušnja

VR BRINOX EXPERIENCE v slovenski digitalni prostor prinaša svež pristop aktivacije uporabnika in dokazuje, da VR ni namenjen zgolj zabavi in igračarstvu, temveč ima vlogo odličnega predstavitvenega in prodajnega orodja.

 

Ciljno nišno usmerjeno VR doživetje odgovarja na vprašanja B2B segmenta inženirjev, pri katerih je potrebno vzbuditi zanimanje in predstaviti kompleksnost delovanja rešitev, ki presegajo video in slikovno gradivo.

 

Gre tudi za orodje, ki odgovarja na izzive varovanja okolja, saj drastično znižuje ogljični odtis sicer klasične sejemske postavitve.

VR BRINOX EXPERIENCE
VR BRINOX EXPERIENCE
VR BRINOX EXPERIENCE

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Veseli nas, da smo lahko v poslovni svet vnesli nove tehnologije, ki prinašajo številne prednosti.

BRINOX VR EXPERIENCE zaradi varovanja poslovne skrivnosti ni prosto dostopen. Za ogled tovrstne izkušnje nam prosim pišite na info@enki.si

VR BRINOX EXPERIENCE
VR BRINOX EXPERIENCE

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.