REKORDOMANIA

Lastnik

Spar Slovenija

Ime projekta

Rekordomania 3

Opis projekta

Tradicionalno zbiranje sličic in polnjenje albumov z živalskimi rekorderji Rekordomania pripravljamo že več let, v letu 2022 pa smo poskrbeli za novo navdušenje. Pustolovščina s hudomušnim mačkom Garfieldom je omogočila mladim zbirateljem, da ob poučnem odkrivanju izjemnih živalskih lastnosti spoznajo in oživijo svoje najljubše živali tudi v resničnem svetu.

REKORDOMANIA 3 se predstavlja z digitalno aktivacijo na spletni strani, mobilni aplikaciji, družbenih omrežjih, in spletnih medijih.

Junak Garfield na udarnih zunanjih oglasih in v atraktivnem TV spotu vabi k prenosu aplikacije. Mladi raziskovalci in njihovi starši lahko s skeniranjem sličic iz albuma in talnih nalepk v prodajalnah SPAR in INTERSPAR oživijo letošnje rekorderje ter v katerem koli prostoru ustvarijo povsem svoj živalski svet z uporabo AR tehnologije (op.a.: tehnologija razširjenje resničnosti).

Ciljne skupine

  • otroci
  • starši
  • stari starši

Nagrade

Netko, 2. mesto

REKORDOMANIA 3

Glavne aktivnosti

Glavni poslovni cilj kampanje je bil sodelovanje v akciji Rekordomania 3 s ciljem pospeševanja obiska trgovin in posledično rastjo prodaje. 

REKORDOMANIA 3 je osredinjena na ohranjanje živalskih vrst. V ta namen so obiskovalcem spletne strani Rekordomania.si na voljo zavozlane uganke, nasveti za ohranjanje ogroženih živalskih vrst in druge poučne vsebine. Spodbujali pa smo uporabo AR tehnologije, ki omogoča oživljanje živalskih junakov v kateremkoli prostoru.

TV oglas:

Uporabniška izkušnja

Širok nabor marketinških aktivnosti (televizijski in tiskani oglasi, digitalno oglaševanje, oglaševanje na prodajnih mestih, zunanje oglaševanje, sodelovanje z vplivneži, vzpostavitev spletne strani, odnosi z
javnostmi – donacija) prepletenih z mobilno aplikacijo, ki z AR tehnologijo na igriv, pa tudi poučen način, omogoča oživljanje živalskih junakov v kateremkoli prostoru, s tem pa ciljni skupini pričara izjemno doživetje.

REKORDOMANIA 3
REKORDOMANIA 3
REKORDOMANIA 3
REKORDOMANIA 3

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Dosegli smo izjemen odziv ciljne skupine, mobilna aplikacija je dosegla 3. mesto na Google play platformi, prehiteli sta jo le Covid aplikaciji.

Video predstavitev projekta ->

REKORDOMANIA 3
REKORDOMANIA 3

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.