Adriatic - Slovenica

Lastnik

Adriatic - Slovenica

Ime projekta

Letno poročilo 2015

Opis projekta

Oblikovali smo interaktivno digitalno letno poročilo, ki na inovativen in grafično dovršen način prikazuje ključne informacije poslovanja družbe, vse v konceptu odmevnega olimpijskega kroga, ki je, tudi z Guinessovim rekordom, zaznamoval leto 2015. S tem smo številke in ključne informacije približali uporabniku. 

Glavne ciljne skupine

Lastniki družbe
Finančniki

AS letno poročilo 2015

Glavne aktivnosti

Vsebinski sklopi intuitivno prepletajo predstavljene segmente in poslovne rezultate. Posameznika spodbujajo, da skozi slikovni in videomaterial doživi izpostavljene poslovne rezultate na zanimiv način. S številnimi digitalnimi efekti in videovložki družba nastopa prepričljivo in subtilno predstavlja številne aktivnosti ter družbeno odgovorne podvige. 

Enotna uporabniška izkušnja

Pripravili smo interaktivni digitalni onepager, kjer skozi infografiko, animacijo, fotografijo in z video vložki predstavimo aktivnosti družbe v letu 2015. S številnimi efekti letno poročilo postavimo na nivo digitalne dovršenosti. 

AS letno poročilo 2015
AS letno poročilo 2015
AS letno poročilo 2015
AS letno poročilo 2015

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Z inovativnim pristopom smo letno poročilo 2015 naredili bolj privlačno in zanimivo, in sicer tako vizualno kot tudi vsebinsko. 

AS letno poročilo 2015
AS letno poročilo 2015

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.