#ENKIjevci

Teptamo vzorce

Smo entuziastična, radovedna in sr(e)čna ekipa strokovnjakov, ki vaši blagovni znamki zgradi digitalno osebnost.

Ustvarimo in izvajamo celovito komunikacijsko zgodbo. Osredotočamo se na on-line medije in sledimo zadnjim svetovnim trendom interakcije blagovne znamke z uporabnikom, ki slednjo podoživi, spremlja, sooblikuje in priporoča prijateljem.

Z lateralnimi pristopi izstopamo iz povprečja in tako dosegamo nadpovprečno uspešnost marketinških aktivnosti. (Po)skrbimo, da ciljno skupino dodobra spoznate in razumete ter dolgoročno odgovarjate na njene želje in potrebe.

Uvrščajo nas v sam vrh digitalnega področja – že pet let zapored smo osvojili naslov »Spletna agencija leta«, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije v okviru Netko natečaja. Z mednarodnimi priznanji pa presegamo meje in si utiramo prostor med najboljšimi v svetovnem merilu.

Digitalni

Dihamo digitalno. Komuniciramo z vašimi ciljnimi skupinami, jih razumemo in integriramo. Kako? Izdelamo strategijo digitalnega nastopa in načrtujemo uporabniško izkušnjo, razvijemo spletno stran ali aplikacijo, upravljamo družbeno omrežje, programiramo mobilno aplikacijo, uredimo SEO in Google oglaševanje. 

Sodobni

Razumemo tudi klasično, a mu dodajamo inovativni pridih, ki aktivira ciljne skupine. Kako? Razvijemo komunikacijsko strategijo, oblikujemo celostno grafično podobo in druge grafične materiale, izdelamo video, organiziramo dogodek ali gverilo, poskrbimo za odnose z javnostmi.

Pogumni

Ne maramo vzorcev in jih teptamo, kjer je le mogoče. S pravo mero svobode razvijamo inteligentne poslovne modele, ki razumejo ciljne skupine in jih integrirajo v zgodbo blagovne znamke. Zakaj? Ker želite uspeti. 

Zasluge

Včasih smo okronani

Naši projekti so večkrat nagrajeni z mednarodnimi in slovenskimi nagradami, zasedajo pa tudi vodilna mesta na primerjalnih testih, ki jih izvaja strokovna revija Marketing Magazin. Da presegamo meje oglaševanja in razumemo poslovne izzive, pa potrjuje nominacija za najpodjetniško idejo v okviru časnika Finance za naš avtorski projekt Zaobljuba.si. 

Nagrade

Nagrade razumemo kot strokovne potrditve, ki so pomemben pokazatelj, da smo izbrali pravo smer. A poudarjamo – ustvarjamo za ciljne skupine in ne za nagrade, zato projekte vrednotimo predvsem z odzivi uporabnikov pa tudi z doseganjem marketinških in poslovnih ciljev naših partnerjev.

Awwwards

x4

CSS Design awards

x9

CSS reel

x4

CSS light

x7

Netko zmagovalec

x11

Diggit

x16

Websi

x14

POMP

x2

SOF

x1

Netko 2013 nominacija

x16

Najpodjetniška ideja nominacija

x1

Design Nominees

x12

Odlični partnerji

Zaupajo nam znane svetovne in slovenske blagovne znamke. S strateškim pristopom, ki integrira ciljno skupino v zgodbo blagovne znamke in jo prepriča v viralne dejavnosti, dosegamo odlične rezultate komunikacijskih aktivnosti in dodajamo vrednost marketinškim sporočilom.

Ekipa

Svet vidimo drugače

Ne dovolimo si počivati v vzorcih. Raje vse obrnemo na glavo, toliko, da najdemo novo pot. To izpilimo v poslovni model in komunikacijsko strategijo, edinstveno zgodbo, ki prinaša rezultate.

Jaka

Direktor

Nika

Vodja projektov

Tjaša

Upravljalka blagovnih znamk

Dragoljub

Grafični oblikovalec

Sebastian

Programer

Borut

Programer

Gašper

Junior razvijalec

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.