Mednarodna nagrada za spletno stran Ljubljana - Zelena prestolnica Evrope

Z Mestno občino Ljubljana smo, v okviru naziva Zelena prestolnica Evrope 2016, ključno vlogo namenili spletni komunikaciji. Preko spletne strani www.greenljubljana.com oz. www.zelenaljubljana.si želimo ciljne skupine informirati o dosedanjih »zelenih« dosežkih in aktivnostih v okviru leta 2016, ko je Ljubljana nosilka prestižnega naziva Zelena prestolnica Evrope, nato pa jih aktivirati, da tudi sami doprinesejo k bolj zeleni prihodnosti.

Preko reprezentativnih projektov, ki so mesto Ljubljana popeljali v zeleno zgodbo, posredujemo ideje, kako lahko kot posamezniki živimo še bolj prijazno okolju, nato pa s pozivi obiskovalce rekrutiramo v gibanje »Bom zeleno aktiven«

Ponosni smo, da so projekt www.greenljubljana.com, v okviru mednarodne natečajne platforme CSS Design Awards, strokovnjaki nagradili z nazivom Special Kudos.

CSS Awards Design je mednarodna platforma spletnih nagrad, ki predstavlja in nagrajuje najboljše svetovne primere celostnih spletnih grafičnih rešitev, s prilagojeno uporabniško izkušnjo in aktivacijo ciljne skupine.

Razišči projekt: www.greenljubljana.com

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.