Mednarodna nagrada special kudos za spletno stran Primavoda.si

Z družbo JP VODOVOD-KANALIZACIJA smo zasnovali spletno mesto Primavoda.si, ki preko različnih interakcij spodbuja razmišljanje o pomenu vode in dviguje zavest o nujnosti varovanja te življenjsko pomembne tekočine.

V ospredje smo postavili raznovrstne vsebine o vodi, s katerimi želimo ciljni skupini v zavest vgraditi odgvornost do vodnih virov, jih seznaniti z izobraževalni vsebino o vodi ter doseči, da zavedanje vode, varovanje vodnih virov in pitje vode iz pipe postane del njihovega življenjskega vsakdana.

Pomembna ciljna skupina, ki išče informacije na spletni strani so Ljubljančani in izobraževalni delavci. 

Ponosni smo, da so projekt www.primavoda.si, v okviru mednarodne natečajne platforme CSS Design Awards, strokovnjaki nagradili z nazivom Special Kudos.

CSS Awards Design je mednarodna platforma spletnih nagrad, ki predstavlja in nagrajuje najboljše svetovne primere celostnih spletnih grafičnih rešitev, s prilagojeno uporabniško izkušnjo in aktivacijo ciljne skupine.

Razišči projekt: www.primavoda.si

Preberi še: Mednarodna nagrada za spletno stran Ljubljana - Zelena prestolnica Evrope

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.