9 najboljših Android aplikacij zadnjega meseca

The Next Web je predstavil 9 aplikacij, ki so bile v mesecu februarju deležne največ pozornosti. Na lestvici najboljših so upoštevane tako povsem nove aplikacije kot tudi nadgradnje že poznanih aplikacij.

Vabljeni k raziskovanju zmagovalnih aplikacij.

Foodie

Že samo ime pove, da je aplikacija namenjena gurmanom, ki se ne morejo upreti fotografiranju hrane.

Oglej si aplikacijo >>

Everalbum

Aplikacija Everalbum omogoča uvoz fotografij iz različnih platform (Facebook, Instagram in drugih) in njihovo pregledovanje na enem mestu.

Oglej si aplikacijo >>

OKDOTHIS

Še ena v vrsti aplikacij namenjenih fotografiranju v osredje postavlja fotografiranje glede na določeno temo, npr. “pomlad”. Uporabniki lahko sodelujejo že pri ustvarjenih temah ali pa si določijo lastne cilje.

Oglej si aplikacijo >>

Microsoft Hub Keyboard

Aplikacija, ki je plod Microsoftove “garaže”, je namenjena hitrejšemu upravljanju s podatki, saj omogoča enostavnejši dostop do uporabnikovih datotek, stikov in drugih podatkov, ki se nahajajo na telefonu.

Oglej si aplikacijo >>

Playlist a day

Aplikacija Playlist a day uporabnikom vsak dan postreže s svežo playlisto, ki je naključno izbrana.

Oglej si aplikacijo >>

Manything

Aplikacija omogoča, da se uporabnikov mobilni telefon spremeni v kamero, ki prične snemati v trenutku, ko le ta zazna gibanje.

Oglej si aplikacijo >>

1Password

1Password aplikacija se je s pomočjo nadgradnje, ki omogoča dostop do aplikacije s pomočjo prstnega odtisa, kot edina izmed že obstoječih aplikacij, uvrstila na seznam.

Oglej si aplikacijo >>

Corgi for Feedly

Corgy for Feedly omogoča enostavnejše pregledovanje obvestil iz vaših priljubljenih spletnih mest, obvestil iz družbenih omrežij in drugih aktualnih sporočil na dosegu ekrana, brez odklepanja telefona.

Oglej si aplikacijo >>

 

Vir: The Next Web

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.